Mar 12, 2010

MAKLUMAN SYAHADAH ASLIAH

0 comments
1. Dimaklumkan bahawa Syahadah Asliah untuk lepasan Maahad Qiraat Shoubra telah dikeluarkan oleh pihak al-Azhar as-Syariff.

2. Malangnya Syahadah tersebut masih belum sampai ke Maahad Qiraat Shoubra disebabkan masalah pengurusan.

3. Mengikut rekod di Qito' Maahad, Syahadah tersebut telah diserahkan untuk dihantar ke Maahad Qiraat Shoubra tetapi pihak pengurusan Maahad Shoubra masih belum menerima Syahadah tersebut.

4. Mudir Maahad telah berjanji akan menyelesaikan masalh ini dan telah menghantar Pegawai Syu'un Tullab ke Qito' Maahad.

5. Pihak DPM (MAQAZ) Shoubra ingin memohon ke,aafan kepada semua pihak diatas kesulitan ini.

Comments

0 comments to "MAKLUMAN SYAHADAH ASLIAH"

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MAKLUMAN

Blog rasmi Dewan Perwakilan Mahasiswa DPM [MAQAZ] Shoubra ini di bawah selenggaraan Unit Penerangan & Penerbitan (UPP). Ianya bertujuan untuk memudahkan pemberitahuan maklumat setiap aktiviti-aktiviti kepada ahli-ahli DPMMS. AJKT DPM [MAQAZ] Shoubra sangat berbesar hati dan mengalu-alukan sebarang teguran, cadangan dan kritikan yang membina dari sahabat-sahabat sekalian..Sila hantarkan cadangan anda ke e-mail @ YM rasmi DPM [MAQAZ] Shoubra : mymaqaz@yahoo.com

********************
Perhatian :Untuk mendapatkan paparan yang baik, sila gunakan Mozilla Firefox sebagai browser.
 

Hak Cipta Terpelihara Dewan Perwakilan Mahasiswa Maahad Qiraat Al-Azhar As-Syarif of Shoubra / Julang Thaqafah Bakti Dicurah