Nov 13, 2009

PERHATIAN : PENTING! UNTUK TAHUN TIGA SAHAJA [SYAHADAH]

0 comments
Perhatian kepada semua pelajar TAHUN TIGA yang akan mengambil Syahadah pada tahun ini. Anda dikehendaki untuk menyediakan beberapa perkara dibawah untuk kegunaan Syahadah :

1. Gambar pasport berukuran 5 x 8 sebanyak TIGA keping sahaja.
2. Duit LE 7.
3. Sila tulis NAMA JAWI di belakang gambar
4. Fotostat muka depan pasport. SATU salinan bagi yang belum hantar lagi. Beserta LE 15.
5. Sila hantar hari AHAD [15 November 2009] kepada Ketua Unit Pengetahuan & Pendidikan ; Ust Md Saifullah Nik Abdullah atau ahli bait rumah atas markaz.

Mohon kerjasama daripada sahabat-sahabat untuk kepentingan bersama. Kelewatan salah seorang akan menjejaskan semua orang. Mohon ambil perhatian. Terima kasih atas kerjasama sahabat-sahabat.

Unit Pengetahuan & Pendidikan DPM [MAQAZ] Shoubra 2009/10

Comments

0 comments to "PERHATIAN : PENTING! UNTUK TAHUN TIGA SAHAJA [SYAHADAH]"

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MAKLUMAN

Blog rasmi Dewan Perwakilan Mahasiswa DPM [MAQAZ] Shoubra ini di bawah selenggaraan Unit Penerangan & Penerbitan (UPP). Ianya bertujuan untuk memudahkan pemberitahuan maklumat setiap aktiviti-aktiviti kepada ahli-ahli DPMMS. AJKT DPM [MAQAZ] Shoubra sangat berbesar hati dan mengalu-alukan sebarang teguran, cadangan dan kritikan yang membina dari sahabat-sahabat sekalian..Sila hantarkan cadangan anda ke e-mail @ YM rasmi DPM [MAQAZ] Shoubra : mymaqaz@yahoo.com

********************
Perhatian :Untuk mendapatkan paparan yang baik, sila gunakan Mozilla Firefox sebagai browser.
 

Hak Cipta Terpelihara Dewan Perwakilan Mahasiswa Maahad Qiraat Al-Azhar As-Syarif of Shoubra / Julang Thaqafah Bakti Dicurah